Kaartverkoop

Kaartverkoop

turkticket.nl staat voor optimale en gemakkelijke distributie van kaarten voor evenementen. Wij beschikken over een optimaal gespreid netwerk (verkooppunten) binnen Nederland waar nu kaarten voor alle soorten evenementen verkocht kunnen worden.

turkticket.nl biedt veel gemak voor zowel de organisatoren, de verkoopkanalen als mede de consument. Wij nemen de ticket distributie volledig over van de organisatoren, zodat ze veel tijd en daarmee veel geld besparen. Het verkopen van kaarten via turkticket.nl is ook aantrekkelijk omdat het voor de organisatoren geen kosten zijn voor onze diensten. Een ander voordeel is dat de tickets van hoog kwaliteit zijn en om fraude te voorkomen voorzien zijn van o.a. watermerken en dergelijke beveiligingsmaatregelen. Zo is de organisator zeker dat er geen fraude kan worden gepleegd met haar tickets. Om de tickets te controleren bij de ingang van het evenement, zorgen wij voor speciaal materiaal om de tickets te kunnen scannen op echtheid.

De verkooppunten zijn door voorgeïnstalleerde software en hardware verbonden met een centrale server. Dit heeft zijn voordelen doordat elk verkochte ticket/plaats direct in te zien is, zo kunnen de tickets per plaats worden verkocht, zodat de consument altijd zeker is dat ze het beste beschikbare plaats ontvangen. Ook is het mogelijk om specifiek op stoelnummer(s) te kopen via dit systeem.

Door de veiligheid, duurzaamheid, kosten en door de optimale verspreiding van de verkoopkanalen is turkticket.nl, in Nederland een van de beste keuzen voor organisatoren, verkooppunten en consumenten…