Over ons

Effendy vormt al geruime tijd een begrip in organisatie van concerten, theatervoorstellingen en feesten.
Met deze cultureel-maatschappelijke activiteiten beogen wij een rol te spelen in de integratie van de Turkse gemeenschap en andere bevolkingsgroepen.

Inmiddels hebben wij tientallen succesvolle evenementen georganiseerd in toonaangevende locaties als de ‘AHOY’, ‘RAI’ , ‘Heineken Music Hall’ , ‘de Doelen’ enz. Stuk voor stuk trokken deze organisaties grote bezoekersaantallen. Bovendien staan we reeds bekend als de meest aansprekende evenementenorganisator binnen de Turkse gemeenschap, met name onder jongeren.

Onze evenementen onderscheiden zich ook doordat wij artiesten en locaties doelgroep gericht selecteren.

Naast het organiseren van evenementen, bieden we ook onze diensten aan andere organisaties in de vorm van;

bemiddeling van artiesten vanuit turkije
In de loop der jaren hebben we talloze evenementen georganiseerd en een breed netwerk van artiesten en managers gecreeerd. Mede door ons ervaring en kennissen zijn wij heel sterk in onderhandelen met deze groep. Van de minst bekende stand up comedian tot een zeer bekende groep of zanger zit in ons bereik. Wij kunnen veel betekenen voor startende organisatoren met het voor de juiste prijs boeken van artiesten. U kunt vrijblijvend van ons ook prijs opvragen van gewenste programma vanuit Turkije.

promotie door middel van advertenties, flyers, affiches en mailing
Wij hebben een zeer professionele team voor het verspreiden van drukwerk, betreft uw evenement. Dit lijkt een simpel taak voor een organisator, maar neemt heel veel tijd in beslag. Het verspreiden van drukwerk is een belangrijke onderdeel van de totale promotie. Hiernaast kunnen we ook voor u bemiddelen voor de advertenties, welke u wil besteden voor uw evenement. Omdat wij vaker in een jaar adverteren hebben we scherpe prijzen bij veel media organen. Wij kunnen u ook adviseren of adverteren bij een bepaald media effectief is voo uw evenement of juist niet. Zo hoeft u niet onnodige advertenties plaatsen en uw promotiemiddelen efficienter gebruiken. Tot slot hebben we ook een mailbestand welke wij in afgelopen tijd hebben verzameld. Dit zijn de mail en postadressen van de publiek die ten minste een keer naar zo’n evenement zijn geweest. Door middel van deze mailing heeft u de kans om de juiste doelgroep snel te bereiken.

productie management
Een goed evenement neerzetten is niet makkelijk. Er komt heel veel bij kijken. Boeken van het zaal, promotie, kaartverkoop, techniek, personeel, catering enz. Door ons jarenlange ervaring zijn wij wat praktischer met regelen van bovengenoemde taken. U kunt gedeeltelijk of helemaal deze taken uitbesteden aan ons zodat u een professionele hulp krijgt bij uw evenement. Zodat u niet teveel betaald voor de geleverde diensten van de derden en belangrijker nog, dat u niets over het hoofd ziet.

het organiseren van de kaartverkoop via ons eigen systeem (turkticket.nl)
Wij zijn al 12 jaar bezig met het organiseren van Turkse theatervoorstellingen en concerten. Bij het organiseren van deze hebben we steeds zelfde adressen in verschillende steden gebruikt. Deze verkooppunten zijn in de loop van jaren vaste verkooppunten geworden voor Turkse evenementen. Wij hebben dit geprofessionaliseerd. Nu kunnen de verkooppunten de kaartjes voor evenementen via een systeem verkopen en kaartjes zelf afdrukken. Klanten kunnen op de scherm zien en stoelen kiezen. Onze kaartjes zijn ook op paar punten beveiligd tegen vervalsing enz. Indien gewenst kunnen we met personeel aan de deur de kaartjes scannen op echtheid. of we kunnen de scanners leveren zodat de organisatoren deze zelf checken.